Et Restaurant Seçenekleri

Et Restaurantında Çocuk Menüleri

Çocukları unutmayan et restaurant menüleri onlar için özel pişirilmiş ve kalori değerleri çok daha düşük olan özel et seçenekleri içermekte. Bunların başında special adıyla sunulan özel et seçenekleri mevcut. Junior tavuk menüleri de özel fiyat seçenekleri ve özel sosları ile çocuk müşterilerin gözdeleri arasında yer almakta. Ayrıca ek olarak Junior köfte menü ve junior spagetti menüleri de ailelerin çocuklarına güvenle ve sağlıkla yedirebilecekleri diğer et ve alternatif gıdalar arasında alternatif seçenekler ve damak tatları sunuyor.

Salata Seçenekleri

Büyük bir popülasyona sahip olan et restaurant zincirlerinde etler kadar salatalar da önemli bir yer tutmaktadır. Bilindiği üzere et menüleri ile birlikte salata çeşitleri söylemek hem damak tadını geliştirmekte hem de etin olası zararlarını en aza indirgemektedir. Bu nedenle et restaurant seçeneklerinde her zaman için etler kadar salatalar da çeşitlilik arz etmekte ve her damak tadına uygun bir şekilde seçenekler halinde sunulmaktadır.

Biftek ile birlikte getirilen ve biftekle iyi gittiği için biftek salatası adı verilen salata ilk alternatifler arasında yer almakta. Bununla birlikte Türkiye'ye özgü bir salata çeşidi olan Gavur Dağı salatası da oldukça istenen ve talep edilen bir diğer salata türü olarak göz dolduruyor. Bunların yanı sıra et restaurant menülerinde yeşil roka salatası, ton balıklı salata, çoban salatası ve piyaz diğer önerilen ve özel hazırlanan salata seçenekleri arasında yer almakta.

Tavuk Eti Seçenekleri

Ülkemizde en fazla tüketilen etlerin başında en fazla tavuk eti gelmektedir. Hem ucuz hem de her damak tadına uygun olması sebebiyle et restaurant menülerinde birçok tavuk eti ile pişirilmiş özel soslu menüler yer almakta. Bunların başında peynirli tavuk özellikle doğal beslenme ile etli gıdaları birleştirmek isteyen müşteriler için göz dolduruyor. Bunun dışında Hindistan'a özgü bir sos olan köri sosu ile harmanlanmış tavuk menüleri de isteyenler için özel bir alternatif sunuyor. Barbekü soslu tavuk öğünleri de özellikle öğlen ve akşamüstü atıştırmalarında çok fazla tercih edilmekte. İsteyenler için soya soslu tavuk da diğer alternatifler arasında.

Meze Seçenekleri


Et restoranlarında önemli bir yer tutan bir diğer menü seçenekleri ise mezelerden oluşmaktadır. Bunların başında bezelye, mayonez ile oluşturulan ve bir klasik haline gelen Amerikan salatası yer almakta. Bunların dışında özel zeytinyağı ile yapılmış yaprak sarması ve şakşuka da et restaurantlarında yer alan diğer meze seçenekleri içinde tercih edilmekte. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Et Restaurant Menüleri

Halkalı Restaurant Izgara Keyfi