Et Restaurant Seçenekleri
Et Restaurantında Çocuk Menüleri
Çocukları unutmayan et restaurant menüleri onlar için özel
pişirilmiş ve kalori değerleri çok daha düşük olan özel et seçenekleri
içermekte. Bunların başında special adıyla sunulan özel et seçenekleri mevcut.
Junior tavuk menüleri de özel fiyat seçenekleri ve özel sosları ile çocuk müşterilerin
gözdeleri arasında yer almakta. Ayrıca ek olarak Junior köfte menü ve junior
spagetti menüleri de ailelerin çocuklarına güvenle ve sağlıkla
yedirebilecekleri diğer et ve alternatif gıdalar arasında alternatif seçenekler
ve damak tatları sunuyor.
Salata Seçenekleri
Büyük bir popülasyona sahip olan et restaurant zincirlerinde etler kadar
salatalar da önemli bir yer tutmaktadır. Bilindiği üzere et menüleri ile
birlikte salata çeşitleri söylemek hem damak tadını geliştirmekte hem de etin
olası zararlarını en aza indirgemektedir. Bu nedenle et restaurant seçeneklerinde her zaman için etler kadar salatalar
da çeşitlilik arz etmekte ve her damak tadına uygun bir şekilde seçenekler
halinde sunulmaktadır.
Biftek ile birlikte getirilen ve
biftekle iyi gittiği için biftek salatası adı verilen salata ilk alternatifler
arasında yer almakta. Bununla birlikte Türkiye'ye özgü bir salata çeşidi olan
Gavur Dağı salatası da oldukça istenen ve talep edilen bir diğer salata türü
olarak göz dolduruyor. Bunların yanı sıra et
restaurant menülerinde yeşil roka salatası, ton balıklı salata, çoban
salatası ve piyaz diğer önerilen ve özel hazırlanan salata seçenekleri arasında
yer almakta.
Tavuk Eti Seçenekleri
Ülkemizde en fazla tüketilen etlerin
başında en fazla tavuk eti gelmektedir. Hem ucuz hem de her damak tadına uygun
olması sebebiyle et restaurant menülerinde
birçok tavuk eti ile pişirilmiş özel soslu menüler yer almakta. Bunların
başında peynirli tavuk özellikle doğal beslenme ile etli gıdaları birleştirmek
isteyen müşteriler için göz dolduruyor. Bunun dışında Hindistan'a özgü bir sos
olan köri sosu ile harmanlanmış tavuk menüleri de isteyenler için özel bir
alternatif sunuyor. Barbekü soslu tavuk öğünleri de özellikle öğlen ve
akşamüstü atıştırmalarında çok fazla tercih edilmekte. İsteyenler için soya
soslu tavuk da diğer alternatifler arasında.
Meze Seçenekleri
Et restoranlarında önemli bir yer
tutan bir diğer menü seçenekleri ise mezelerden oluşmaktadır. Bunların başında
bezelye, mayonez ile oluşturulan ve bir klasik haline gelen Amerikan salatası
yer almakta. Bunların dışında özel zeytinyağı ile yapılmış yaprak sarması ve
şakşuka da et restaurantlarında yer alan diğer meze seçenekleri içinde tercih
edilmekte.
Yorumlar
Yorum Gönder